• Начало
  • Лазерно гравиране | Classicgames.bg

Лазерно гравиране | Classicgames.bg

Информационна страница за услугата Лазерно гравиране
  • Лазерното гравиране е перфектният начин да персонализирате избрания подарък или чудесен начин да поднесете своето пожелание стилно изписано върху него. Гравирането е най-съвременния начин за надписване на подаръци и сувенири, тъй като текстът остава завинаги върху продукта.
  • Лазерното гравиране е процес, при който с насочване на енергията чрез лазерен лъч към повърхността на материала перманентно се нарушава неговата повърхност. Предимствата му в сравнение с традиционните технологии са: универсалност, добър резултат, липса на контакт между инструмента и детайла, висока скорост. 


Цената за 1 гравиране е (посочената цена е само за услугата гравиране и не включва продукт):

Гравиране на закупен от нас продукт (цената е валидна за 1 позиция на гравюрата): 
- стандартна поръчка (1 работен ден): 12.00 лв.
- експресна поръчка (до 30-40 минути): 18.00 лв.
- за продукти Manopoulos, цена за стандартна поръчка: 6.00 лв., цена за експресна поръчка: 15.00 лв.
Гравиране на незакупен от нас продукт(цената е валидна за 1 позиция на гравюрата):
- стандартна поръчка (1 работен ден): 12.00 лв. + 6% от обявената стойност на продукта* (надбавка за незакупен от нас продукт)
- експресна поръчка (до 30-40 минути): 18.00 лв. + 6% от обявената стойност на продукта* (надбавка за незакупен от нас продукт)
"Обявената стойност" е стойността, която е посочена от клиента като цена на артикула и която стойност ние се задължаваме да възстановим, в случай на увреда на продукта.


Посочените по-горе цени са валидни за 1 позиция на гравюрата.
Ако желаете гравиране и втора позиция се таксуват като второ гравиране

Пример:

- 1 позиция на гравюрата (12 лв.):                                    - 2 позиции на гравюрата (24 лв.):

                                 


Какво е необхдимо да направите ?

1. Да ни изпратите текст за гравиране.  - Важно да съобразите дължината на текста с големината на изделието. Също така е важно текстът, който ни изпращате, да е правилен и проверен от Вас, тъй като изпратеният текст се задава директно към лазерната машина. Текстът за гравиране трябва задължително да бъде подаден в писмен вид по електронен път - това може да стане директно в съставяната от Вас поръчка или изпратен допълнително чрез email (имайте предвид, че приемането на текстове по телефона не е възможно).


2. Изберете някой от следните шрифтове, като маркирате конкретния избран шрифт директно при съставянето на Вашата поръчка:


3. Освен текст бихме могли да гравираме и елементарни изображения, като например лога на фирми, емблеми на отбори или друг тип векторни изображения. За целта трябва да ни изпратите подготвен векторен файл (криви) в някой от следните файлови формати: .eps, .ai, .cdr

Разгледайте и поръчайте с лазерно гравиране:

Луксозни шахове Луксозни табли за игра Луксозни карти за игра Пулове за табла и фигури за шах
Сравнение на продукти