Italfama

Italfama Изображение

Italfama е основана през 1976 г. близо до Флоренция, благодарение на Алдо Марсили и неговата страст към шаха, но особено благодарение на способностите му в занаятчийската работа и неговата артистична страст. Първите шахматни дъски, направени за неговите приятели, бяха толкова успешни, че много скоро това, което започна като обикновено хоби, се превърна в пълноценна работа на живота, превръщайки Italfama във фабрика от световна класа в производството на висококачествени шахматни фигури и шахматни дъски. Italfama предлага шахматни дъски както в класически, така и в съвременен стил, както и шахматни фигури с историческа тематика като тези от известни битки и герои от древната и съвременна история.

За създаването на шахматните дъски Italfama са внимателно подбрани ценни материали, като бряст и орехово дърво, полускъпоценни камъни като оникс, мрамор от Карара и малахит, докато шахматните фигури са изработени с използването на много метали, включително солиден месинг и бронз, в различни покрития, които варират от класически сатен до изискано злато и сребро.

www.italfama.it

Категории

Производители

Ценови диапазон

Italfama

Italfama е основана през 1976 г. близо до Флоренция, благодарение на Алдо Марсили и неговата страст към шаха, но особено благодарение на способностите му в занаятчийската работа и неговата артистична страст. Първите шахматни дъски, направени за неговите приятели, бяха толкова успешни, че много скоро това, което започна като обикновено хоби, се превърна в пълноценна работа на живота, превръщайки Italfama във фабрика от световна класа в производството на висококачествени шахматни фигури и шахматни дъски. Italfama предлага шахматни дъски както в класически, така и в съвременен стил, както и шахматни фигури с историческа тематика като тези от известни битки и герои от древната и съвременна история. За създаването на шахматните дъски Italfama са внимателно подбрани ценни материали, като бряст и орехово дърво, полускъпоценни камъни като оникс, мрамор от Карара и малахит, докато шахматните фигури са изработени с използването на много метали, включително солиден месинг и бронз, в различни покрития, които варират от класически сатен до изискано злато и сребро. www.italfama.it
Сравнение на продукти